English    Русский
Ügyvédi Irodánk 20 éve áll ügyfelei rendelkezésére.

Megbízhatóság

Az ügyvédi iroda munkatársai felkészültek és naprakészek mind a jogszabályokból, mind az ügyfelek konkrét ügyeiből. A megbízhatóság számunkra azt is jelenti, hogy ügyfeleink számíthatnak arra, hogy az ügyvédi iroda ügyvédei elérhetőek és vissza is hívják a megbízókat. Ezen túlmenően büszkék vagyunk arra, hogy amit ígérünk, azt megtartjuk.

Bírói múlt

Dr. Koltai Zsuzsanna, az iroda alapítója 1984 és 1995 között a Pesti Központi Kerületi Bíróság közlekedési szakterületen dolgozó büntetőbírája volt. A bíróságon szerzett tapasztalat, a bírói múlt, a bírói gondolkodás ismerete jelentős mértékben segíti az irodavezető védői munkáját. Az ügyvédi iroda vezetője a mai napig bírói konferenciák, egyéb események előadója, látogatója, valamint a Közlekedési Bírák Egyesületének tagja.

Széleskörű tapasztalat

Az ügyvédi iroda számos jogterületre kiterjedően magyar, angol, francia és orosz nyelven teljes körű képviseletet tud biztosítani az ügyfelek számára: pl.: munkajog, személyhez fűződő jogok megsértése, médiajog, szerződések joga, családjog, házassági vagyonjog, csődjog, szavatossági ügyekkel kapcsolatos jogviták, tartozásbehajtás. Folyamatos, több évtizedes együttműködésben és szakmai kapcsolatban állunk a hatóságokkal, bíróságokkal, ügyészségekkel.

Bemutatkozás

A Dr. Koltai Ügyvédi Irodát közel húsz éve alapította Dr. Koltai Zsuzsanna ügyvéd, aki korábban a Pesti Központi Kerületi Bíróság Közlekedési Csoportjában bíróként dolgozott, majd 1995-től ügyvédként praktizál. A bíróságon eltöltött hosszú évek során szerzett szakmai tapasztalatot magas szinten kamatoztatja védőként és polgári ügyekben jogi képviselőként.

Az Ügyvédi Iroda az irodavezető múltjára tekintettel szakértője a közlekedési és kártérítési ügyeknek, ennek körében tapasztalattal rendelkezik a közlekedési-, valamint munka- és egyéb balesetek miatti jogi képviseletben hazai és nemzetközi kárügyekben egyaránt. Ezen a területen belül a kárügyhöz kapcsolódó büntetőeljárásban mind elkövetői, mind sértetti oldalon ellátunk jogi képviseletet.

Bővebben

Szakterületek

Ügyvédi irodánk hazai és nemzetközi közlekedési és egyéb kártérítési ügyekre specializálódott, ezen túlmenően a közlekedési bűncselekmények között kiemelten foglalkozunk az ittas vagy bódult állapotban elkövetett járművezetés miatti védői képviselettel. Büntetőügyekben ügyvédi irodánk az évek során a legkülönbözőbb ügytípusokkal összefüggésben képviselte ügyfeleit.

Ügyvédi irodánk tevékenységei körében említhetőek a klasszikusnak nevezhető ügyvédi feladatok, így: ingatlan, valamint más tárgyú szerződések készítése, ellenjegyzése, továbbá munkajogi és egyéb jogi problémák megoldása. Ezen túlmenően ügyvédi irodánk felkészült a letelepedési, tartózkodási és menekültjoggal kapcsolatos ügyekben is. Foglalkozunk továbbá végrehajtási ügyekkel és követelések jogszerű behajtásával.

Legfrissebb cikkeink

Járművezetéstől eltiltás

Járművezetéstől eltiltás végleges hatállyal alkalmatlanság miatt – egy ügyfelünk tanulságos esete

Ügyfelünk hivatásos gépjárművezetőként dolgozik és egy közlekedési baleset részese volt, amely az ő hibájából történt.

Mire figyeljünk, ha szeszes ital fogyasztása után vállalkozunk gépkocsivezetésre, és rendőri intézkedés alá vonnak?

Mire figyeljünk, ha szeszes ital fogyasztása után vállalkozunk gépkocsivezetésre, és rendőri intézkedés alá vonnak?

Károkozás ittasan vagy érvényes vezetői engedély nélkül

Milyen anyagi következményekkel járhat, ha valaki úgy vezet gépjárművet, hogy szünetel a vezetési jogosultsága, illetve jogerős eltiltás hatálya alatt áll?

Kártérítés repülő késés vagy járattörlés esetén

Irodánk repüléssel kapcsolatos kártalanítási ügyekben teljes körű képviseletet nyújt, költség Önt csak akkor terheli, ha bármilyen eredményt sikerült elérnünk.