Dr. Koltai Zsuzsanna, ügyvéd

Dr. Koltai Zsuzsanna

1984-ben fejezte be az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karát. 1974-től a Pesti Központi Kerületi Bíróságon dolgozott, ahol 1984-ben bírónak nevezték ki. Elsősorban közlekedési ügyeket tárgyalt. Munkája elismeréseként megkapta a kiváló bírói kitüntetést. 1995. szeptember 30. napján – kérelmére – felmentették bírói tisztsége alól, egyúttal kérte a Budapesti Ügyvédi Kamara ügyvédi névjegyzékébe történő felvételét.

1995 és 2002 között egyéni ügyvédként dolgozott. Ügyvédi irodáját 2002-ben alapította. Közlekedési büntetőjogi témakörben rendezett megbeszélések, konferenciák rendszeres résztvevője és előadója. Szabadidejét legszívesebben a családjával tölti, szereti a természetet, az aktív pihenés híve. Büszke lányaira és unokájára.

Kisebbik lánya, Enikő, a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2008-ban végzett, és a Dr. Koltai Ügyvédi Iroda csapatát erősíti. Nagyobbik lánya, Dóra, a Testnevelési Egyetemen aerobic oktatóként végzett. Unokája, Bence, általános iskolás. Az egész család a jégkorong és korcsolyázás szerelmese.